Bursa Altınşehir Yenidoğan, Bebek ve Aile Fotoğrafçısı - 4 Uluslarası Ödül, 6 Yıllık Tecrübe, Zamansız ve yaratıcı kareler

Çalışma Şekli

Süreç nasıl ilerliyor ?

Kevser Ercan

1.adım

İletişim Formu ve Tanışma

İletişim formunu doldurduğunuzda size 24 saat içerisinde mutlaka geri dönüyorum. Tabiki bunun yerine direk arayabilir, whatsapptan yazabilir ya da mail atabilirsiniz. Paketlerime göz atarak nasıl bir çekim istediğinize karar verebilirsiniz. Benim için sizin ne istediğinizi anlamam, çekime karar vermeden önce aklınızda soru işareti kalmaması çok önemli ! O yüzden iletişim formunun “Mesajınız” kısmında detaylı olarak aklınıza takılanları yazabilirsiniz. Tabi önce sık sorulan sorular kısmına göz atmanız bir çok sorunuzu yanıtlayabilir : )

2.adım

Randevu Tarihi ve Çekim Öncesi Hazırlıklar

Çekime karar verdikten sonra, günü belirliyoruz ve ön rezervasyonunuz yapılıyor. Kaporanızı yatırdığınızda da randevunuzu kesinleştirmiş oluyoruz. Size çekim öncesi yapmanız ve dikkat etmeniz gerekenler ile ilgili detaylı bir çekim rehberi gönderiyorum. Tecrübelerime dayanarak oluşturduğum bu rehber sizi en güzel karelerle buluşturmak için özenle hazırlandı. Bu sayede çekime tamamen hazırlıklı, sakin ve huzurlu gelebilirsiniz.

weddphy-23

3.adım

Konsept seçimi ve çekim seansı

Konseptlere karar vermeniz için size randevunuz olusturulduktan sonra konsept seçeneklerinin olduğu dosyaya ait bir link gönderiyorum. Çekime gelmeden en az 2 gün öncesinden bu dosyadaki fotoğraflardan bakıp seçiminizi bana bildirmeniz gerekiyor. Çünkü konsept/dekor hazırlığı uzun süren bir proses ve siz geldiğinizde ben önceden herşeyi hazırlamış oluyorum. Böylece geldiğinizde özellikle yaş çekimlerinde çocuğunuzun ortama alışması ve doğru iletişim için zamanımı size ve bebeğinize ayırıyorum.

4.adım

Çekim sonrası süreç

Çekimden sonra tüm çekilen fotoğraflara temel renk ve ışık ayarı yaparak indirmeniz için size mail ortamında link iletiyorum. Fotoğraflarınıza 1 yıl süre ile bu linkten ulaşabiliyorsunuz. 1 yıl sonra otomatik siliniyor. Bu yüzden yedeklemeniz çok önemli.  Sonrasında paketinizde belirtilen sayıda fotoğraf seçip bana iletiyorsunuz ve bu fotoğraflara detaylı olarak çalışıp size tekrar gönderiyorum. Eğer albüm, baskı ya da kanvas tablo istediyseniz tasarımını yapıp sizden onayını aldıktan sonra baskıya gönderiyorum. 

weddphy-23

5.adım

Teslim Süreleri

  • Çekimden sonra 5 iş günü içerisinde tüm fotoğraflar temel ayar yapılarak link olarak size iletilir.
  • Seçtiğiniz fotoğraflar detaylı photoshop yapılarak seçim tarihinizden itibaren 3 hafta içerisinde tekrar size iletilir. 
  • Albüm istenmişse; albüm tasarımı da size detaylı photoshop yapılan fotoğraflarla birlikte yollanır ve onayınızdan sonra siparis geçilir. Genelde sipariş geçtikten sonra 15-20 gün içinde hazır olur.  Kanvas tablo ve baskılarınız için de süre aynıdır. 

Kevser Ercan Photography Bursa/Altınşehir'de Bebek ve Aile Fotoğraf Stüdyosu

İletişim Formu

bilgileri eksiksiz doldurarak bana mesaj bırakabilirsiniz. En kısa sürede size geri dönüş yapacağım.

Hadi bana yaz ve hikayeni birlikte planlayalım : )











    anasayfa-slayt-aile çekimi
    anasayfa-slayt-bebek fotoğrafı

    Content is protected. Right-click function is disabled.

    p:last-child { margin-bottom: 0; }