Bursa Altınşehir Yenidoğan, Bebek ve Aile Fotoğrafçısı - 4 Uluslarası Ödül, 6 Yıllık Tecrübe, Zamansız ve yaratıcı kareler

Fotoğraflarınız burada özenle işlenir

Öncesi & Sonrası

before & after

Bir fotoğraf için photoshopun önemi büyüktür

Photoshop, bir fotoğrafçının hayal gücünü gerçeğe dönüştürmesine olanak tanır. İyi bir Photoshop kullanımı, bir fotoğrafı sadece güzel hale getirmekle kalmaz, hatıraları daha da özel ve unutulmaz kılar. Bu nedenle, Photoshop’un doğru ve etkili kullanımı büyük bir öneme sahiptir. Bebeklerin yumuşacık tenini daha pürüzsüz ve doğal göstermek, aile fotoğraflarında ışığı ve renkleri daha sıcak hale getirmek gibi dokunuşlarla, fotoğraflarınızı tam da hatırlamak istediğiniz gibi şekillendirmemi sağlar. Çünkü benim çektiğim fotoğraflar sadece birer görüntü değil, yıllar sonra bile bakıp o güzel anıları tekrar yaşamak isteyeceğiniz değerli hatıralardır.

İşte tam da bu yüzden çektiğim tüm fotoğrafları tek tek temel renk ve ışık ayarı yaparak size iletiyorum. Ne çekimi olursa olsun, hangi paketi seçmiş olursanız olun.  Yani alacağınız tüm fotoğraflar net, aydınlık fotoğraflar olacak. Daha sonra paketinize göre seçtiğiniz adette fotoğraf üzerinde;  yani yüzdeki pürüzler, kızarıklıklar, cilt, saç vs üzerinde daha detaylı çalışıyorum. Daha iyi anlamanız için aşağıda Ham ( Makinede çekilmiş hiç işlem görmemiş )  /  Temel Ayar Yapılmış / Detaylı Photoshop Yapılmış olarak aynı fotoğrafı ve aradaki farkları görebilirsiniz.

Ham Fotoğraf / Temel Ayar Yapılmış Fotoğraf

Sadece Temel Ayar / Detaylı Photoshop Yapılmış Fotoğraf

Content is protected. Right-click function is disabled.

p:last-child { margin-bottom: 0; }